Eigenlijk Chantal! Hoofd boven water.
About

Eigenlijk Chantel! Hoofd boven water.

foto van Unsplash

Zit ik weer voor de zoveelste keer achter mijn laptop, blog weer tevoorschijn gehaald. Het komt maar niet van de grond. Puur en alleen omdat ik mij niet kan houden aan een onderwerp. Ik hou nu eenmaal niet van binnen de lijntjes kleuren. Maar het blijft kriebelen dus ga ik net zo lang door tot ik de juiste snaar gevonden heb. Als je ergens plezier uit haalt moet je dat in mijn ogen blijven doen. Toch is het frustrerend! Want het schijnt dat alles valt of staat met een Niche en die heb ik dus niet! So we are winging it! Eigenlijk Chantel! Hoofd boven water.

Er zijn gewoon teveel dingen die mijn interesse wekken. Ik hou wel van een beetje klussen, fitnessen, lezen, verdiepen in gezonde voeding en hou zeker van een goede conspiracy theory. My guilty pleasure zijn reality shows maar hou ook van mysterie en bijbelse verhalen en alles wat hier aan vast zit. En dan natuurlijk het schrijven en uitvogelen wat ik allemaal met de layout van een weblog kan doen. Verder vindt ik een stukje techniek ook leuk, zolang het niet met electriciteit te maken heeft en luister ik naar podcasts over uiteenlopende onderwerpen. Lekker random.

Ik heb mijn oude blogs nog eens gelezen en ze zijn oke. Sommige best vermakelijk. En toch mis ik een stukje echtheid. Niet dat ik een compleet ander persoon ben. Meer dat ik niet het onderste uit de kan haal. Vandaar “eigenlijk Chantel” (wat mijn oficiele naam is maar wordt Chantal genoemd) Chantel is een beetje mijn alter ego geworden. Dat is degene die precies weet wat zij wilt, waar zij voor staat en ervoor gaat. Maar in de uitvoering gaat er toch wat mis. Een stukje onzekerheid. Daar moet nog een beetje aan gesleuteld worden. Eigenlijk Chantel! Hoofd boven water. Als in mijn doop. Op komen uit het water als een nieuw persoon. Als wie je eigenlijk bent.

If you always try to be normal, you will never know how amazing you can be.

Maya Angelou

We leven in een bizarre tijd waarin ik mezelf wel eens afvraag of het allemaal nog wel zin heeft. Of je nog aan iets nieuws moet beginnen of doelen moet stellen. Maar de bijbel leert je om de focus te houden op God, positief te blijven en doorgaan. En geloof mij, het helpt! Ik steek niet mijn kop in het zand als het gaat om de crisis en de gevolgen hiervan. Het is goed om te weten wat er om je heen gebeurd. Maar laat het ook weer los. Laten wij met z’n allen het hoofd boven water houden. Terwijl ik hier zit met mijn muziekje op de achtergrond, geniet ik van het feit dat ik toch weer ga beginnen aan mijn blog. En ik hoop dat jij ook vooral doet waar jij rust en plezier uithaalt. That when the going gets tough, je naar je happy place kunt.

Ik hoop dat ik in take tig dan eindelijk mijn blog kan vullen met inhoud waar ik blij van wordt en consistent genoeg ben om mijn groei te zien. Mooier nog, wie weet inspireer ik jou zoals anderen mij inspireren. Ondanks dat ik geen niche heb kom je hier wellicht een keer via een omweg terecht en kun je even lachen of gewoon even out tunen. Misschien heb ik zelfs een onderwerp waar je je helemaal in kunt vinden.

Welkom op mijn blog!

Groetjes Chantel

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.